viernes 09

¡TE PROPONEMOS UN PLANAZO!
Vemos que te interesa .
Si te registras en esa actividad obtendrás también acceso todas las actividades que aparecen a continuación y que tendrán lugar una detrás de otra, en el mismo espacio. ¡Te esperamos!

Información útil
Tipo de evento: Conferencias
Hora inicio: 10:00h

Hora fin: 13:00h

Apúntate GRATISAFORO COMPLETO
Descobreix a nous referents a través de les seves històries i músiques
En aquesta sessió, coneixerem en primera persona el testimoni de joves que, a través de diferents projectes, tenen la voluntat de millorar la societat a través de l’educació. Inclou el Congrés IMPORTA i el Concert AmplificARTE.

 

 • De 10:00h a 11:00h. Presentació projecte MOODS
  De la mà de Paula Cerdà Belda, Tècnica de sensibilització de l’Associació Azahara – Graduada en Humanitats (UPF) amb Màster en Ciències de les Religions (UCM) coneixerem el Projecte MOODS Azahara, un projecte destinat a fomentar la conversa i la reflexió entre les persones a través del joc. L’Associació Azahara és una organització sense ànim de lucre, amb seu a Salt, que treballa per la cohesió social mitjançant projectes socials, educatius, culturals i de cooperació al desenvolupament al Marroc. Va ser fundada per Mohamed El Amrani, Premi Princesa de Girona 2014.

 

 • De 11:00h a 12:00h. Conferència IMPORTA
  Ousman Umar – Fundador de NASCO Feeding Minds, Premi Princesa de Girona 2021

  Des de fa 16 anys, la Fundació Lo Que De Verdad Importa organitza congressos per joves amb l’objectiu de fer-los reflexionar a través d’històries reals. En aquesta sessió, coneixerem de primera mà la història d’Ousman Umar, Premi Princesa de Girona Social 2021, que va arribar a Espanya després de recórrer cinc anys a peu, diversos països i més de 21.000 quilòmetres. És el fundador de NASCO Feeding Minds, una ONG des d’on es desenvolupen projectes educatius i aules informàtiques en zones rurals d’Àfrica, i que pretén donar a conèixer els problemes de la immigració i proposa la formació en noves tecnologies com la millor sortida de la pobresa.

 

 • De 12:00h a 13:00h AmplificARTE
  Artistes de Miami Music Art House
  Projecte educatiu impulsat pel Lab d’educació de “Generación docents” de la Fundació Princesa de Girona y “Miami Art House”. És un innovador projecte que utilitza la música com a eina pel desenvolupament personal, benestar emocional i impuls de la cultura musical entre els joves, amb joves artistas tutelats pel Mestre Julio Reyes Copello (guanyador de 13 grammys) i un programa educatiu digital per desenvolupar-lo a les aules. En aquesta sessió coneixerem en primera persona el programa a través de l’actuació dels artistes que interpretaran les seves cançons.
Ponentes
Actividades