martes 13

¡TE PROPONEMOS UN PLANAZO!
Vemos que te interesa .
Si te registras en esa actividad obtendrás también acceso todas las actividades que aparecen a continuación y que tendrán lugar una detrás de otra, en el mismo espacio. ¡Te esperamos!

Información útil
Tipo de evento: Conferencias
Hora inicio: 11:00h

Hora fin: 14:15h

Apúntate GRATISAFORO COMPLETO
Fòrum de desenvolupament de Talent: “Eines per a una vida millor”
Sessió dedicada a l’autoconeixement i al desenvolupament personal, on coneixerem eines pràctiques que ens permetran viure una vida més plena.

 

AGENDA:

 • 11:00h a 11:10h Recepció i benvinguda

 

 • 11:10h a 11: 45h «Del perquè al per a què: La clau per viure amb motivació, sentit i confiança» a càrrec de Maite Vallet. Coach i facilitadora, acompanya a equips perquè siguin capaços de construir relacions, guanyinar visibilitat i generari noves oportunitats per avançar. La majoria de les vegades no som conscients del poder del llenguatge. En aquesta ocasió, parlarem de la importànci de fer-se bones preguntes a un mateix. Quan ens preguntem per què? La resposta sol estar en el nostra passat. Quan ens preguntem per a què? La resposta sol estar posada en la creació d’un futur motivant. Vols provar-ho?

 

 • 11:45h a 12:20h “Habilitats de Coaching: Claus per dissenyar la nostra millor versió”. A càrrec de Blanca Huarte Mendicoa, directora de l’Acadèmica a Catalunya de l’Escola Europea de Coaching. En aquesta sessió, la Blanca compartirà 5 recursos de coaching que, de forma molt senzilla i molt efectiva, contribuiran a millorar les nostres relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos.

 

 • 12:20h a  12:30h Break

 

 • 12:30h a 13:05h «El poder del Mindfulness”. A càrrec d’Andrés Martín Asuero.
  Biòleg, MBA i Doctor en psicologia, és instructor de Mindfulness certificat per l’Universitat de Massachussets. Fundador i director del Instituto EsMindfulness de Barcelona, va ser la primera persona a introduir el programa de MBSR a Espanya el 2004 (Minfulness Based Stress Reduction Training). Des de l’Institut ESMindfulness imparteixen cursos a més de 2.000 persones a l’any. Ha participat en una dotzena d’estudis científics i és autor de 3 assajos i una novel·la sobre Mindfulness. En aquesta sessió, ens parlarà dels beneficis del Mindfulness amb exemples pràctics.

 

 • 13:05h a 13:30h preguntes i col·loqui.

 

 • 13:30h a 14:15h clausura » Futur, Innovació i Ocupació» – A càrrec d’Antonio Recio, ExVicepresident Executiu de Canon Europe Ltd.
  Les empreses busquen cada cop més a candidats que comparteixin els mateixos valors i ètica que l’empresa. En aquesta sessió, es reflexionarà sobre les necessitats que tenen les empreses i els valors personals que es requereixen per poder donar resposta a les necessitats actuals i futures.
Ponentes
Actividades