jueves 08

¡TE PROPONEMOS UN PLANAZO!
Vemos que te interesa .
Si te registras en esa actividad obtendrás también acceso todas las actividades que aparecen a continuación y que tendrán lugar una detrás de otra, en el mismo espacio. ¡Te esperamos!

Información útil
Tipo de evento: Conferencias
Hora inicio: 19:00h

Hora fin: 21:00h

Apúntate GRATISAFORO COMPLETO
Girona és talent
Els valors juguen un paper clau en l’educació, i molts dels valors que considerem importants estan molt presents en l’esport. Compromís, comunicació, treball en equip, resiliència i esforç, són alguns d’aquests valors. En aquesta sessió, descobrirem aquests i altres valors a través del testimoni de dos esportistes que destaquen tant pel seu palmarès com per les seva trajectòria vital. I com a acte final de la Jornada s’anunciarà l’escola guanyadora del Premi Princesa de Girona Escola de l’Any 2022.

 

Álvaro Galán és esportista paralímpic, plata als Jocs Olímpics de Sidney, seleccionador als Jocs Olímpics de Beijing. És llicenciat en Psicologia i consultor de nombroses entitats públiques i privades relacionades amb el tercer sector.

Forest Bakker, ex atleta professional reconvertit en narrador d’històries. Nascut a Barbados, va fundar la productora LightBros després d’una lesió de genoll que va aturar la seva carrera professional al món del kyte-surf. En l’actualitat, LightBros consta de 25 creadors que treballen per uns 200 clients arreu del món, com són Lexus, Zalando, GoPro, Huawei, Disney, El Corte Inglés, Zadig & Voltair, Shiseido, Ecoalf, Porsche, i Black Eyed Peas.

Ponentes
Actividades